Huse

Intro tekst til kategorien som giver en bruger muligheden for at læse om hvad bolig kategorien består af. sørg for at holde den kort gerne mellem 3-5 linier afhængigt af smag.

Foto: Porl Thompson

Inspiration til indretningen af din bolig

Her på bobedre.dk finder du inspiration fra de bedste designere til indretning af din bolig. Det drejer sig både om de bedste danske, klassiske designere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Børge Mogensen og deres ikoniske møbler til indretning af alt fra stue til badeværelse. Eller se, hvordan du kan anvende ikoniske værker af internationale designpionere som Charles og Ray Eames, Ludwig Mies van der Rohe eller Alvar Aalto i netop din bolig.

Indretningstrends

Bobedre.dk er også det mest opdaterede online medie, hvis du vil holde dig orienteret om de sidste nye trends inden for indretning både i Danmark og i udlandet - fra Cecilie Manz til Tom Dixon eller fra Hay til Ikea.

Tips til indretning af alle typer af boliger

Stole, borde, senge, lamper - vi skriver om alle typer af møbler og om alle typer af boliger: herskabslejligheden, sommerhuset, murermestervillaen, bylejligheden med altan: find indspiration til indretningen af dit hus, din have eller af din terrasse her.

Bliv inspireret med månedligt abonnement
Bo Bedre på social media